Falu IF

Referat

Kort om matchen Valbo HC - Falu IF

Valbo har under helgen genomfört ett träningsläger i Hofors och lägret avslutades på söndagen med en träningsmatch mot Falu IF.
Första perioden bjöd på jämt spel och Valbo kunde gå in i periodvila med en 1-0 ledning. I andra perioden var Falun det starkare laget samtidigt som Valbo inte var tillräckligt noggranna i sitt spel, Falun vann period 2 med 2-0. Period 3 var Valbos starkaste period under matchen under perioden fick laget bättre ordning på sitt spel och för det belönades man med två mål och till slut kunde man vinna matchen med 3-2 även om Falun hade en del heta chanser under sista perioden.

Periodsiffror 1-0, 0-2, 2-0. Skott 33-24

Målskyttar Valbo: 1-0 Helmer Eriksson (Westin), 2-2 Helmer Eriksson (Westin), 3-2 Charlie Olsson (Lundh, Tegelberg)
Målvakt: Edvin Karnatz

Vi riktar ett stort tack till Mikael Bror och Johan Gotthold som under hela helgen i sommarvärmen vikarierade som materialförvaltare.

Nästa träningsmatch spelas på lördag mot Nacka HK i Saltsjöbadens ishall klockan 14.45, den matchen sänds på Svenskhockey.tv. Klicka på länken för att följa matchen.